جفت های مهم همچنان در محدوده های شناخته شده در نوسان هستند
عملکرد بازار در نیمه دوم هفته همچنان متلاطم است و جفت ارزهای اصلی همچنان در محدوده هفتگی خود نوسان دارند. یورواستات اصلاح نهایی رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) سه ماهه اول را منتشر خواهد کرد و ادعاهای اولیه هفتگی بیکاری در تقویم اقتصادی ایالات متحده در روز پنجشنبه ثبت خواهد شد. پس از بانک مرکزی […]
عملکرد بازار در نیمه دوم هفته همچنان متلاطم است و جفت ارزهای اصلی همچنان در محدوده هفتگی خود نوسان دارند. یورواستات اصلاح نهایی رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) سه ماهه اول را منتشر خواهد کرد و ادعاهای اولیه هفتگی بیکاری در تقویم اقتصادی ایالات متحده در روز پنجشنبه ثبت خواهد شد.
پس از بانک مرکزی استرالیا (RBA)، بانک کانادا (BoC) دومین بانک مرکزی بزرگ این هفته شد که بازارها را با افزایش نرخ شگفت زده کرد. بانک مرکزی آمریکا پس از اینکه در دو جلسه قبلی بدون تغییر باقی ماند، نرخ بهره خود را 25 واحد پایه افزایش داد و به 4.75 درصد رساند. در بیانیه سیاست خود، بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد که نگرانی ها در مورد اینکه تورم شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) می تواند بسیار بالاتر از هدف 2 درصد باشد، افزایش یافته است. به دنبال این توسعه، جفت ارز USD/CAD به ضعیف ترین سطح خود در یک ماه گذشته یعنی محدوده 1.3320 سقوط کرد و در اوایل پنجشنبه در محدوده 1.3350 تثبیت شد.
افزایش غیرمنتظره نرخ بهره توسط BoC باعث افزایش بازده اوراق قرضه جهانی شد. بازدهی خزانه داری 10 ساله ایالات متحده تقریباً 4 درصد افزایش یافت و در حدود 3.8 درصد بسته شد. در همین حال، بر اساس ابزار FedWatch گروه CME، احتمال افزایش مجدد نرخ بهره در هفته آینده از 20 درصد در هفته قبل به بیش از 30 درصد افزایش یافت. اوایل روز پنجشنبه، معاملات آتی شاخص سهام آمریکا بدون تغییر معامله شد و شاخص دلار آمریکا در محدوده 104.00 بیصدا ماند.
جفت ارز EUR/USD به روند نزولی خود ادامه داد و تقریباً بدون تغییر در روز چهارشنبه بسته شد. این جفت ارز در محدوده 1.0700 در صبح پنجشنبه اروپایی ثابت می ماند.
جفت ارز GBP/USD در روز چهارشنبه افزایش اندکی داشت و آخرین بار چند نقطه بالاتر از محدوده 1.2450 معامله شد.
جفت ارز USD/JPY در روز چهارشنبه در محدوده مثبت بسته شد اما پس از رسیدن به مقاومت در محدوده 140.00، شتاب صعودی خود را از دست داد. داده های ژاپن نشان می دهد که تولید ناخالص داخلی واقعی با نرخ سالانه 2.7 درصد در سه ماهه اول رشد داشته است که از برآورد اولیه 1.6 درصد بالاتر است.
قیمت طلا تحت فشار افزایش بازده اوراق قرضه به روند نزولی گرفت و روز چهارشنبه به زیر محددوه 1950 دلار رسید. اوایل پنجشنبه، XAU/USD زیان های خود را تثبیت کرد، اما همچنان زیر محدوده 1950 دلار باقی ماند.
بیت کوین نتوانست با سود روز سه شنبه رشد کند و در روز چهارشنبه بیش از 3 درصد از دست داد. در جلسه اروپا، BTC/USD در کانالی باریک با 26500 دلار معامله می شود. اتریوم پس از مواجهه با مقاومت 1900 دلاری در اواسط هفته، مسیر خود را معکوس کرد و به سمت محدوده 1800 دلار سقوط کرد.